Nieuws

Aanbod TU Delft

2 juli 2018 — Wetenschapsknooppunt Delft

Komend schooljaar 2018-2019 organiseert Wetenschapsknooppunt TU Delft iedere maand een verdiepende workshop OOL. Met steeds een ander thema, vaak gekoppeld aan actueel onderzoek. Geschikt voor beginners én gevorderden. De eerste vindt plaats op 3 oktober.

Lees meer

Gratis e-learning onderzoekend leren

2 juli 2018 — Wetenschapsknooppunt Delft

Aan de slag met onderzoekend leren in de klas? Volg dan nu de e-learning onderzoekend leren, ontwikkeld door het Wetenschapsknooppunt TU Delft. Deze is beschikbaar via de online leeromgeving van Heutink en is geheel gratis!

Lees meer

3000 wetenschappers in de dop bij de EUR

2 juli 2018 — Wetenschapsknooppunt EUR

Afgelopen schooljaar gingen 1674 leerlingen po en 1355 scholieren vo en hun docenten aan de slag met Onderzoekend Leren via het Wetenschapsknooppunt EUR. Daarnaast zijn er nog eens 155 docenten geprofessionaliseerd.

Lees meer

Aanbod EUR

2 juli 2018 — Wetenschapsknooppunt EUR

Het Wetenschapsknooppunt EUR heeft inmiddels een breed aanbod aan programma’s ontwikkeld voor leerlingen van het PO en het VO.  Aanmelden voor deelname volgend schooljaar kan nu!

Lees meer

Ontwerpen in Beeld: sets gereed

29 juni 2018 — Wetenschapsknooppunt Delft

Veel leerkrachten vragen zich af wat leerlingen nu precies leren van een ontwerpproject. Vaak zijn ze verrast door de nieuwe talenten die boven komen. Maar leert ook iedere leerling en zou het nog beter kunnen?

Lees meer