terug naar overzicht

Webinar Buitenlesdag

Doet u net als ruim 3000 andere basisscholen in NL mee met de nationale Buitenlesdag op 22 september? Grijp dan deze kans om leerlingen zelf een buitenles te laten ontwerpen!

Ontwerp een buitenles

Om direct goed van start te gaan in het nieuwe schooljaar geven we in een webinar uitleg over dit ontwerpproject i.s.m. Jantje Beton. Deelname is vrijblijvend, maar wie weet raakt u net zo enthousiast als wij en ontwerpen uw leerlingen straks uitdagende buitenlessen voor hun eigen klas, een lagere groep of zelfs leerlingen van een andere school.

Doelgroep: leerkrachten groep 5 t/m 8

Datum webinar: woensdagmiddag 16 september

Trainer: Deze workshop wordt verzorgd door Wetenschapsknooppunt TU Delft

Tijd: 14.00-16.00, via ZOOM

Alvast het project bekijken: https://www.tudelft.nl/wetenschapsknooppunt/lesmateriaal/projecten-groep-5-8/ontwerp-een-buitenles/

ZOOM

We werken met Zoom. We achten dit inmiddels een veilige omgeving om mee te werken, we zullen daarbij ook de aanbevolen veiligheidsinstellingen hanteren. We raden u aan om Zoom te installeren, u kunt het downloaden via: https://zoom.us/download. We raden aan om de sessies bij te wonen via een laptop, PC, of tablet.

U kunt ook deelnemen zonder installatie van Zoom, via de browser. Zie daarover deze Engelstalige, externe uitleg op YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=cDZOx-N39EU

NB: er zijn geen kosten verbonden aan het webinar. De automatische mail doet vermoeden dat er een factuur wordt gestuurd maar dit is dus niet het geval.