Beoordeeld met een 10?!
 
Beoordeeld met een 10?!
 
 
Collegetour André Kuipers

Collegetour André Kuipers

Combineer het inspirerende verhaal van André Kuipers met hands on workshops van experts en je weet als onderwijsprofessional dat je een prachtig programma zal volgen. Terugblik op de mooie bijeenkomst van 15 januari.

 
 
W&T Academie

W&T Academie

Robotica en programmeren, wat leren kinderen daar eigenlijk van? Kom op 22 januari 2020 naar de W&T Academie in Leiden en ontdek het! Drie wetenschappers delen hun kennis en gaan met u in gesprek.

 
 
kinderen-met-vulkaan-nieuwsbrief

Beoordeeld met een 10!

Speciaal voor leerlingen die net in Nederland zijn komen wonen biedt het Wetenschapsknooppunt van de EUR een uniek project “Onderzoekend Leren” waarin kinderen met behulp van intensieve begeleiding aan de slag gaan met onderzoek.

 
 
Drinkable Rivers

Drinkable Rivers: help mee

Voor Alle Scholen Verzamelen 2020 gaan zo veel mogelijk schoolklassen door heel Nederland aan de oever van een nabijgeklegen rivier, kanaal of sloot aan de slag met het meten van de waterkwaliteit. Helpt uw klas ook mee?

 
 
OOL binnen Wereldoriëntatie

OOL binnen Wereldoriëntatie

Is het mogelijk om OOL toe te passen binnen aardrijkskunde, biologie of geschiedenis? Hoe zorg je ervoor dat leerlingen actief aan de slag gaan? Leer hier meer over op de workshop op 30 januari op de TU Delft.

 
 
Verwondering

Verwondering stimuleren

Als leerkracht wil je meer doen dan alleen het overbrengen van informatie; je wilt kinderen ook inspireren. Leerkrachten hopen dat leerlingen later zullen floreren in het leven. Maar hoe kan het onderwijs leerlingen hierbij helpen?

 
 
Voorjaarsprogramma's

Voorjaarsprogramma's

Ook aankomend voorjaar hebben wij op de EUR weer leuke (gratis) programma’s voor het basisonderwijs.

 
 
Wetenschapsknooppunt EUR wint prijs!

Wetenschapsknooppunt EUR wint prijs

De medewerkers van het Wetenschapsknooppunt van de Erasmus Universiteit Rotterdam zijn beloond met de Professional Services Award voor teams.

 
 
 
 
 
Locaties
 
  TU Delft

Wetenschapsknooppunt Leiden
Hanny Gijsman
wetenschapsknooppunt@iclon.leidenuniv.nl
071 527 34 78

  TU Delft

Wetenschapsknooppunt Delft
Eveline Holla
wetenschapsknooppunt@tudelft.nl
015 278 69 66

  Erasmus Universiteit Rotterdam

Wetenschapsknooppunt EUR
Rowan Huijgen
wetenschapsknooppunt@eur.nl
010 408 9670