WKZH over verwonderen, buitenlessen en meer...
 
WKZH over verwonderen, buitenlessen en meer...
 
 
asv-vlog

Laatste Kans!

Op 28 mei gaan meer dan 140 schoolklassen de waterkwaliteit van lokale sloten, beken, kanalen, riveren en grachten meten. Doet uw klas ook mee? Opgeven kan nog tot 26 maart. De voorbereidingen zijn in volle gang en er wordt zelfs bij gevlogd.

 
 
Verwonder om de hoek

Verwonder om de hoek

Het Leidse Verwonderpaspoort gaat verder in het platform Verwonder om de hoek in de regio Holland Rijnland, met als motto: waar kinderen hun passies ontdekken.

 
 
HEADERIMAGE_WEBSITE_kl

Proud to present...

All 'Your Turn' design-tools are now available in English on our new website. Here you'll find tutorial movies, lots of tools, projects, a guidebook for teachers and even podcasts on design in primary schools. Take a look!

 
 
Meet the professor digitaal

Meet the professor digitaal

Voor het derde achtereenvolgende jaar geven Leidse hoogleraren les aan leerlingen van basisscholen. Dat gebeurde dit jaar voor het eerst digitaal. Zo maken kinderen kennis met wetenschappers en leren ze over onderzoek doen.

 
 
ontwerp buitenles

Buitenles in co-creatie

Op 13 april 2021 is het weer nationale Buitenlesdag. Hoe leuk is het dan om met je leerlingen die actieve en leerzame buitenles te ontwerpen? Komende tijd gaan zes hogescholen aan de slag met co-creatie, om samen met leerlingen buiten- en beweeglessen te ontwerpen.

 
 
Eye-opener: ruimtelijk denken kan je leren!

Eye-opener: ruimtelijk denken kan je leren!

15 jonge onderzoekers gezocht voor internationaal onderzoeksproject. In dit blog vertelt Remke aan de hand van persoonlijke ervaringen over een nieuw onderzoeksproject om ruimtelijk inzicht bij meisjes en jongens te bevorderen.

 
 

Meer nieuws: 

 
 
 
 
-
 
Locaties
 
  TU Delft

Wetenschapsknooppunt Leiden
Hanny Gijsman
wetenschapsknooppunt@iclon.leidenuniv.nl
071 527 34 78

  TU Delft

Wetenschapsknooppunt Delft
Eveline Holla
wetenschapsknooppunt@tudelft.nl
015 278 69 66

  Erasmus Universiteit Rotterdam

Wetenschapsknooppunt EUR
Rowan Huijgen
wetenschapsknooppunt@eur.nl
010 408 9670