terug naar overzicht

Designed by Kids-spellen te koop

11 december 2013 — Wetenschapsknooppunt Delft

De educatieve Designed by Kids-spellen TopoRijk en het Grote Goudmijnspel zijn nu voor iedereen te koop. "Je vergeet dat je aan het leren bent, dat maakt onze spellen zo leuk", aldus Dylan (10).

Schoolleverancier Heutink heeft de eerste twee winnende spellen van de
ontwerpwedstrijd Designed by Kids op de markt gebracht. Het Grote
Goudmijnspel en TopoRijk zijn nu voor iedereen te koop. De spellen zijn ontwikkeld door leerlingen uit groep 7 en 8 van basisschool Cornelis Musius uit Delft en basis-school De Piramide uit Zoetermeer.

DBK spellen

In het project Designed by Kids ontwerpen basisschoolleerlingen (groep 6 t/m 8) zelf een educatief spel waarmee kinderen vanaf zeven jaar op een leuke manier de tafels en topografie kunnen leren. Designed by Kids stimuleert innovatief talent bij leerlingen en leraren worden vaardig in het begeleiden van ontwerpprocessen.
Lees meer over Designed by Kids.

Grote Goudmijnspel

Trotse ontwerpers van Toporijk.
Basisschool de Piramide
Zoetermeer

Met dit spel leren en oefenen kinderen elk op hun eigen niveau spelenderwijs de tafels van 1 tot 10. De leerlingen die dit spel hebben ontworpen, vertelden hierover zelfs in het Jeugdjournaal

Toporijk

Met Toporijk leren en oefenen kinderen spelenderwijs de topografie van Nederland. De provincies, provinciehoofdsteden, grote steden, wateren en gebieden in het spel zijn vastgelegd door Cito.

Waar te koop

Online bestellen: Heutink en Slimmer Spelen.
Winkelverkoop: Science Centre Delft, Mijnbouwstraat 120 2628 RX Delft.