terug naar overzicht

Erasmus Junior College – Klasje op de EUR

6 januari 2021 — Wetenschapsknooppunt EUR

Ondanks de roerige tijden waarin we momenteel verkeren, hopen wij toch van harte dat de scholen weer open kunnen!

Wanneer precies is nog wat onduidelijk, maar als er weer fysiek lessen gegeven kunnen gaan worden kunnen ook onze ‘Klasjes op de EUR’ weer van start!

In deze klasjes volgen leerlingen de lessen van onze Erasmus Junior College op de locatie van de Erasmus Universiteit. Leerlingen van diverse scholen worden bij elkaar geplaatst om zo een leuke groep te vormen.

Zoekt u extra uitdaging voor uw kind en kunt u dit niet op uw huidige school vinden? Of heeft u als leerkracht niet voldoende leerlingen om een Erasmus Junior College op school te verzorgen?

In zes lessen leren de leerlingen hun eigen onderzoek opzetten en uitvoeren. Hierbij wordt de onderzoekscyclus stap voor stap doorlopen.

Meer informatie (o.a. het schema met de lesdagen) en aanmeldingen kan via; https://www.eur.nl/onderwijs/services-voor-scholen/educatie-basisonderwijs/meer-en-hoogbegaafde-leerlingen/erasmus-junior-college

Wij hopen op een startdatum in de tweede week van februari maar zullen uiteraard de corona-richtlijnen van de overheid hierin volgen.