terug naar overzicht

‘Gymzaal van de toekomst’: ontwerpt u mee?

14 december 2016 — Wetenschapsknooppunt Delft

Voor het ontwikkeltraject 'Gymzaal van de toekomst' zijn we op zoek naar enthousiaste leerkrachten, die samen met ons aan de slag gaan met de onderzoeksresultaten van 'Co-design with kids'.

Afgelopen jaar heeft u diverse malen in onze nieuwsbrieven kunnen lezen over het project ‘Co-design with kids’. Wilt u hier ook aan meedoen? We starten eind februari met een ontwikkelproject rond het thema ‘Gymzaal van de toekomst’. De opbrengsten uit het onderzoek gaan we in co-creatie met een aantal bevlogen leerkrachten en de betrokken onderzoekers vertalen naar de alledaagse klassenpraktijk.

In 3 werksessies, op de TU Delft, geven we met elkaar het ontwerpproject verder vorm. Doel is een handzame leshandleiding en werkvormen op te leveren die op grote schaal verspreid kunnen worden. Extra uitdaging is de betrokkenheid bij het project van een echte opdrachtgever: de HALO (Opleiding gymleraar) of uw eigen gymdocent. We hebben plek voor circa 5 scholen (1 of 2 leerkrachten per school, groep 6-8), dus wees er snel bij!

DSC07128

Data van de werksessies volgen zo snel mogelijk, maar vallen in de periode eind februari – begin mei.

Meer informatie en aanmelding bij Eveline Holla: e.m.holla@tudelft.nl.