terug naar overzicht

Verwonder om de hoek

9 maart 2021 — Wetenschapsknooppunt Leiden

Het Leidse Verwonderpaspoort gaat verder in het platform Verwonder om de hoek in de regio Holland Rijnland, met als motto: waar kinderen hun passies ontdekken.

Verbinding

Verwonder om de hoek verbindt leerkrachten, ouders/verzorgers, buitenschoolse organisaties en aanbieders van educatieve activiteiten met elkaar. Denk aan musea, theaters, kunstencentra, schooltuinen, onderzoekslabs en nog veel meer. Er wordt samen gewerkt aan een ‘leerecosysteem’ waar al het educatieve aanbod samenkomt.

Om de hoek

Leren en ontdekken gebeurt uiteraard niet alleen op school, dat doe je overal en altijd, een leven lang. Bij Verwonder om de hoek is te zien wat er ‘om de hoek’ allemaal te doen is in de regio Holland Rijnland op het gebied van cultuur, natuur, technologie of wetenschap. Met Verwonder om de hoek krijgen kinderen de kans hun passies te ontdekken.

Educatief

Vanaf mei 2021 kunnen scholen en BSO’s op Verwonder om de hoek alle educatieve activiteiten uit de regio vinden. Kijk alvast voor een sneak preview, want veel aanbod staat al online! Het Wetenschapsknooppunt Leiden is partner van Verwonder om de hoek.