terug naar overzicht

Wetenschapsknooppunt EUR wint prijs!

13 januari 2020 — Wetenschapsknooppunt EUR

De medewerkers van het Wetenschapsknooppunt van de Erasmus Universiteit Rotterdam zijn beloond met de Professional Services Award voor teams!

Deze prijs wordt jaarlijks overhandigd aan medewerkers die een bijzondere bijdrage aan het onderwijs en onderzoek hebben geleverd.

De jury spreekt waardering uit voor de unieke manier waarop het wetenschapsknooppunt over de grenzen van de campus heen kijkt en verbinding legt met de stad en de regio: “Ze werken samen met maatschappelijke partners, academische staf en studenten en dragen bij aan de maatschappelijke impact van de EUR”.

Rowan Huijgen, projectleider Wetenschapsknooppunt: ”Een leerlinge uit groep 7 van de basisschool die participeerde in een van onze programma’s, zei na afloop: “Ik heb geleerd om op verschillende manieren te denken en ik kan nu moeilijke vragen oplossen door onderzoek te doen”. Daar gaan wij voor bij het Wetenschapsknooppunt. Wij zijn dan ook zeer vereerd dat we de team-award hebben gewonnen! Dit is een geweldige waardering voor onze passie: wetenschap aantrekkelijk en toegankelijk maken voor kinderen.”