terug naar overzicht

W&T café à la carte

14 december 2016 — Wetenschapsknooppunt ZH

In navolging op de W&T cafés uit de regio organiseert het Expertisecentrum W&T ZH vier extra bijeenkomsten: W&T café à la carte.

Tijdens deze bijeenkomsten kunt met collega-scholen en experts actief netwerken, uitwisselen en nadenken over actuele vragen uit de dagelijkse W&T-onderwijspraktijk. Voorbeeldscholen die met Wetenschap, Talentontwikkeling & Technologie aan de slag zijn gegaan organiseren met een collega-school een toegankelijk en op de praktijkgericht programma. Net als bij de W&T cafés zijn aan deze bijeenkomsten geen kosten verbonden.

À la carte

Iedere bijeenkomst duurt ongeveer 3 uur, is op maat gemaakt en vindt plaats op de locatie van één van de voorbeeldscholen. Omdat we ieder café per regio op maat samenstellen, verschilt ook het programma per regio. Onderdelen zijn bijvoorbeeld workshops, lezingen en netwerken. Hierbij is er expliciet aandacht voor de directe toepasbaarheid in de onderwijspraktijk.

Voor wie?

Leraren met vragen op het gebied van Wetenschap, Talent & Technologie.
NB: Schoolleiders en schoolbestuurders zijn ook welkom en krijgen een aangepast programma op basis van wat voor hen relevant is.

De bijeenkomsten vinden plaats op:

Datum Locatie
W&T Winterfair: Donderdag 19 januari Westland
Woensdag 1 februari Zevenhuizen
Donderdag 2 februari Zwammerdam
13 september Rotterdam

Aanmelden voor de W&T cafés à la carte kan hier: www.ewtzh.nl/wtcafe.